De klantenservice van Karren & Wielen

Prijzen

Prijzen en omschrijvingen op Karren & Wielen worden zorgvuldig ingevoerd en gecontroleerd. Echter, voor onjuistheden of incorrecte informatie kan Karren & Wielen niet verantwoordelijk worden gesteld. Karren & Wielen houdt zich ten allen tijde het recht voor om prijzen, afbeeldingen en artikelgegevens te wijzigen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend op eerder gedane aankopen. De op Karren & Wielen genoemde prijzen zijn in euro’s, exclusief 21% btw, en exclusief verzendkosten.

Bijdrage aan de verzendkosten

Uw bijdrage aan de verzendkosten voor Nederland is €4,95 en voor België €7,95. Meer landen kunt u op deze pagina vinden. Vanaf een bestelling van €50,- hoeft u geen verzendkosten te betalen.

Verzending via PostNL

Karren & Wielen zorgt ervoor dat uw bestelling goed verpakt wordt aangeboden aan de verzender: PostNL. Karren & Wielen is niet aansprakelijk voor verlies, schade of diefstal tijdens verzending. Uiteraard zullen wij onze uiterste best doen om zoekgeraakte zendingen te helpen traceren.

Copyright

Niets van deze website mag worden gekopiëerd, alle rechten op de teksten zijn voorbehouden aan Karren & Wielen. Rechten op de afbeeldingen behoren ook toe aan Karren & Wielen. Zonder schriftelijke toestemming van Karren & Wielen is het niet toegestaan (tekst)informatie, afbeeldingen, foto's, producten en/of diensten die deel uitmaken van de site te wijzigen, kopiëren, distribueren, verzenden, tonen, uit te voeren, te verveelvoudigen, openbaar te maken, in licentie te geven, er afgeleide werken van te maken, over te dragen of te verkopen. Reproductie en herverdeling van de inhoud van deze site is verboden bij de wet en kan helaas leiden tot civiele en strafrechtelijke maatregelen.

Website door Manieu.nl